دیجیتال مارکتینگ

تمامی خدمات در فضایی دیجیتال

دیجیتال مارکتینگ

تمامی خدمات در فضایی دیجیتال

کسب درآمد با تولید پادکست

پیشرفت علم و تکنولوژی در حوزه فناوری اطلاعات سبب شده تا روش زیادی برای کسب درآمد در این زمینه به وجود بیاید. کسب درآمد از تولید پادکست یکی از این روش‌های پول سازی است.
به زبان ساده می‌توان گفت پادکست یک محتوای صوتی است که پس از ضبط شدن در فضای مجازی و اینترنت منتشر می‌شود. این محتوای تولید شده ممکن از توسط یک شخص یا اشخاصی تولید شده باشد. بدین صورت که یک فرد درباره یک موضوع خاص شروع به صحبت می‌کند و پس از تولید پادکست، آن را در مسیر موردنظر عرضه می‌نماید. علاوه بر این گاهی چند نفر دور هم جمع شده و درباره یک موضوع مشخص به صحبت و گفتگو می‌نشینند. با توجه به بروز ویروس کرونا و رونق گرفتن کلاس‌ها و آموزش‌های مجازی، استفاده از این روش تولید محتوا به منظور آموزش و افزایش اطلاعات عمومی افزایش چشمگیری داشته است.
نکته قابل توجه اینکه به منظور بهره وری از پادکست (محتوای صوتی) می‌بایست از اپلیکیشن خاص مثل کست باکس (castbox) استفاده کرد. حالا افراد زیادی در سراسر جهان به فکر کسب درآمد از Castbox افتاده‌اند.
وسایل مورد نیاز جهت تولید و کسب درآمد از پادکست
برای شروع کار خود، نیازی نیست منتظر تجهیزات و لوازم حرفه‌ای باشید. قبل از هرکاری باید موضوع پادکست خود را مشخص کنید. موضوعی که بتوان به جنبه‌های مختلف آن در طول قسمت‌های متعدد پرداخت و از زوایای گوناگون آن را بررسی کرد. جدای از انتخاب موضوع بد نیست که کمی بیشتر پادکست گوش کنید تا با این جنس کار بیشتر آشنا شوید و مخاطبان آن را بهتر بشناسید. حالا کافی است که یک میکروفون داشته باشید و ضبط اولین قسمت پادکست خود را شروع کنید.
بعد از اینکه اولین قسمت را ضبط کردید، احتمالا توپوق‌های زیادی در طول اجرا زده‌اید و چندین بار مجبور به قطع و وصل کردن میکروفون شده‌اید؛ با نرم‌افزاری مثل Adobe Audition می‌توانید تمامی اصلاحات لازم را انجام دهید و صدا را قبل از انتشار، به شکل مطلوبی در آورید.
در ابتدای مسیر به کسب درآمد از این طریق فکر نکنید و محتوای باکیفیتی را تولید کنید که مخاطبان را جذب کند. بعد از اینکه به تعداد مطلوبی شنونده رسیدید، می‌توانید به کسب درآمد از این طریق فکر کنید و برای آن برنامه‌ریزی داشته باشید.
روش‌های زیادی برای کسب درآمد از طریق پادکست وجود دارد که بسته به استراتژی پادکست خود و برنامه‌ریزی که دارید، می‌توانید یکی از آن‌ها را انتخاب کنید. در ادامه با این روش‌ها آشنا خواهید شد.
  • افیلیت مارکتینگ
افیلیت مارکتینگ یا همکاری در فروش روشی است که در دنیای بازاریابی دیجیتال بسیار رواج دارد. در این روش شما می‌توانید با معرفی محصولی از یک شرکت یا کسب‌وکار، به‌ازای فروش آن محصول درصدی را دریافت کنید. استفاده از افیلیت مارکتینگ می‌تواند یک معامله دو سر سود را برای شما و کسب‌وکار تبلیغ‌دهنده رقم بزند؛ چراکه به‌نوعی برای فروش این محصول شریک هستید و هرچه مخاطبان بیشتری آن را خریداری کنند، به نفع هردوی شماست.
  • تبلیغات اسپانسرینگ
اسپانسرینگ متداول‌ترین نوع تبلیغات در پادکست است. احتمالا در پادکست‌های مختلفی جمله «اسپانسر این ایپزود پادکست…» را شنیده باشید. در این شیوه کسب‌وکارها برای معرفی خود در یک پادکست بهایی را می‌پردازند و گوینده با توجه به مخاطبان هدف خود و افرادی که او را دنبال می‌کنند، خدمت، محصول یا خود کسب‌وکار را در ابتدا، وسط یا انتهای پادکست در حد یک دقیقه معرفی می‌کند.
برای استفاده از این شیوه، پادکست‌ها با توجه به میزان بازدیدی که دارند هزینه متغیری را دریافت می‌کنند ولی به‌صورت کلی این نوع از کسب درآمد از تولید پادکست بسیار ساده‌تر از سایر روش‌های آن است. دوره‌ها
علاوه بر کسب درآمد از طریق پادکست، می‌توانید با برگزاری دوره‌های مرتبط با حوزه پادکست خود یا آموزش تولید آن، پول دربیاورید. در ایران تعداد کمی از پادکسترها هستند که این زمان و هزینه را متقبل شوند و دوره برگزار کنند. در حقیقت می‌توان گفت که هنوز این شیوه در ایران به اندازه کافی جا نیفتاده است.
  • کراود فاندینگ و دونیت
کسب درآمد به این شیوه بیشتر در تولیدکنندگان محتوای ویدیویی و استریمرها دیده می‌شود؛ اما تولیدکنندگان پادکست هم می‌توانند این شیوه را برای درآمدزایی انتخاب کنند. اگر مخاطب پادکست شما قشر نوجوان و طرفداران بازی و گیم هستند، این شیوه می‌تواند بسیار تاثیرگذار باشد.
  • محتوای پریمیوم
جدای از انتشار محتوای صوتی در پادگیرهایی مثل castbox، می‌توانید برخی از محتواهای خود را به صورت پولی یا اشتراکی به فروش برسانید. مثلا اگر در پادکست قرار است 10 اپیزود حول یک موضوع منتشر کنید، 7 تای آن را به‌صورت رایگان در اختیار شنوندگان قرار دهید و 3 قسمت آخر را به صورت پریمیوم با قیمتی که برای تعداد زیادی از افراد قابل خرید باشد، به فروش برسانید.
  • سخنرانی عمومی
برخی از پادکسترهای حرفه‌ای در دنیا، گاهی اوقات پادکست‌های خود را به صورت زنده و با حضور تماشاچیان اجرا می‌کنند و از قبل برای آن بلیط‌فروشی انجام می‌دهند. این تقریبا یک راه جدید برای کسانی است که از طریق پادکست قصد دارند درآمد داشته باشند.
معمولا این شیوه برای پادکست‌هایی که مخاطبان زیادی دارند و از محبوبیت بالایی برخوردارند، مناسب است. اگر پادکست شما هنوز رشد کافی را نکرده و کاربران زیادی شما را دنبال نمی‌کنند، بهتر است به شیوه‌های دیگر کسب درآمد از پادکست فکر کنید و این روش را کنار بگذارید.
کدام روش بالاترین کسب درآمد را از طریق پادکست را در پی دارد؟
براساس تحقیقات، بیشترین آمار درآمد مربوط به روش اسپانسرینگ است. این روش به دلایل مختلفی موفق شده که این جایگاه را به دست آورد که از جمله آن‌ها می‌توان به کم دغدغه بودن و تاثیرگذاری بیشتر آن اشاره کرد. همچنین برخی از پادکست‌ها برای هر اپیزود خود چند اسپانسر را درنظر می‌گیرند تا درآمد بیشتری داشته باشند.
اگر حوزه کسب‌وکار شما با موضوع پادکست هم‌سو و هم‌راستا باشد، با احتمال بیشتری مخاطب با آن ارتباط برقرار می‌کند و جذب می‌شود. بنابراین نتیجه بهتری را برای کسب‌وکاری که اسپانسر شده دربرخواهد داشت.
و در آخر…
هر ساله به طور کلی 15 تا 20 درصد به علاقه‌مندان پادکست اضافه می‌شود. همین امر موجب می‌شود تا بتوان به کسب درآمد از طریق ساخت پادکست رسید. در وهله اول باید بدانید که پادکست باید به‌طور هفتگی یا ماهانه روی سایت آپلود شود و اگر تنها به آپلود یک فایل اکتفا کنید، نمی‌توانید نام آن را پادکست بگذارید. یکی از مهم‌ترین روش‌های کسب درآمد پادکست، استفاده از بازاریابی و توضیح محصولات است که می‌تواند درآمد خوبی را برای شما داشته باشد.

شتاب دهنده کسب و کار چیست ؟

تعریف شتابدهنده کسب و کار
اگر بخواهیم شتاب دهنده کسب و کار را به زبان ساده تعریف کنیم باید بگوییم که «شتاب دهنده کسب و کار، به مراکز و شرکت‌هایی گفته می‌شود که با حمایت کارآفرینان و آموزش روش‌های پیشرفت به آن‌ها، سرعت کار را تا رسیدن به مرحله‌ی سوددهی افزایش می‌دهند.»
شایان ذکر است که شرکت‌های شتابدهنده استارتاپ، به صاحبان ایده‌های نو و کارآفرینان کم تجربه، در زمینه‌های: «مالی»، «آموزشی»، «بازاریابی» و «تبلیغات» کمک می‌کنند. این حمایت‌ها از زمان ارائه‌ی ایده و در مراحل: طراحی، راه‌اندازی، تولیدِ محصول، بازاریابی و فروش، به صورت پیوسته به کارآفرینان ارائه می‌شود.
شایان ذکر است که شرکت‌های شتابدهنده کسب و کار به عنوان سرمایه گذار اولیه هزینه‌های شروع کار را بر عهده می‌گیرند و در مرحله سوددهی، سهم خود را از منابع فروش محصول یا خدمات، باز پس می‌گیرند و این موضوع، خود تضمینی برای مسئولیت پذیری و قابل اعتماد بودن این قبیل شرکت‌ها است.
وظایف شتاب دهنده کسب و کار
همان‌طور که اشاره کردیم، هدف شتاب دهنده کسب و کار، توسعه و گسترش کسب و کارهای نوپا است؛ اما این هدفِ کلی در قالب یک سری مسئولیت‌ها و وظایف، توسط بخش‌های مختلف یک شرکت به دست می‌آید. این وظایف و مسئولیت‌ها عبارت‌اند از:
حمایت مالی
هر کسب و کاری (کوچک یا بزرگ) برای راه‌اندازی و پیشرفت، به سرمایه نیاز دارد و کارآفرینان از روش‌های مختلفی، مانند: سرمایه شخصی، وام‌های بانکی، مشارکت با سرمایه‌گذاران و… به سرمایه‌ی اولیه برای راه‌اندازی کسب و کار دست پیدا می‌کنند. در این راستا، یکی از وظایف شتاب دهنده‌های کسب و کار – برای ایجاد و توسعه‌ی استارت آپ‌ها – «حمایت مالی» می‌باشد؛ به‌عبارت بهتر، شتابدهندگان کسب و کار، با تأمین هزینه‌ها در بخش‌های مختلف کسب و کارهای نوپا، مسیر پیشرفت را برایشان هموار می‌نمایند.
افزایش سرعت پیشرفت
همان‌گونه که از اسمِ شتاب دهنده پیداست، یکی از اهداف اصلی آن افزایش سرعت پیشرفت کسب و کارهای نوین و استارتاپ‌هایی است که خودشان به دلایل گوناگونی فرصت و توانایی پیشرفت را ندارند و با کمک یک شتاب دهنده‌ی کسب و کار، به سرعت مسیر راه‌اندازی و پیشرفت را می‌پیمایند. شایان ذکر است، هراندازه یک کسب و کار سریع‌تر پیشرفت نماید، در مدت زمان کمتری به سوددهی می‌رسد و مرکز شتاب دهنده‌ای هم که آن را حمایت کرده است، زودتر سود خود را دریافت می‌کند.
تبلیغات
یکی دیگر از وظایفی که یک شتاب دهنده کسب و کار بر عهده دارد، تبلیغاتی است که به منظور بازاریابی کسب و کارهای نوپا باید صورت بگیرد تا آن کسب و کارها شناخته شوند و مشتریان و کاربران بیشتری به خود جذب نمایند. شایان ذکر است که شتاب دهنده‌های کسب و کار این بخش از مسئولیت خود را یا به صورت درون سازمانی و با استفاده از کارکنان خود انجام می‌دهند یا کار را به شرکت‌های تبلیغاتی حرفه‌ای واگذار می‌کنند.
آموزش
آموزش صاحبان و اعضای کسب و کارهای نوپا – برای پیشرفت و توسعه‌ی کسب و کارشان – از دیگر وظایف مهم شرکت های شتاب دهنده است؛ در واقع، علاوه بر گرفتن ماهی برای کارآفرینان کم تجربه، ماهی گیری را هم به آن‌ها یاد می‌دهند!
شایان ذکر است که مراکز شتاب دهنده با آموزش عناوینی مانند «مدیریت سرمایه»، «روش‌های بازاریابی»، «راه‌های مدیریتی» و… صاحبان و کارکنان کسب و کارهای نوپا را به گونه‌ای آماده می‌کنند که پس از مدتی بتوانند خودشان از پسِ توسعه‌ی کسب و کارشان بر بیایند.
مشارکت
تمامی شتاب دهنده‌های کسب و کار با این امید، ایده‌ی تجاری و کسب و کار نوپای شما را حمایت می‌کنند که بعد از کسب موفقیت بتوانند در سود آینده‌ی آن سهیم باشند و به همین دلیل، جدای از بحث حمایتی و آموزشی، شریک شما هم محسوب می‌شوند. در این راستا، توجه داشته باشید که وقتی قصد دارید از شتاب دهنده های کسب و کار کمک بگیرید، دقیقاً مشخص کنید که چه سهمی از سود را در طی چه مدت زمانی، باید به آن‌ها پرداخت نمایید.
مراحل همکاری با شتاب دهنده کسب و کار
در صورتی که قصد دارید به عنوان «صاحب یک ایده‌ی تجاری» یا «مدیر یک کسب و کار نوپا» از شتاب دهنده‌های کسب و کار کمک و حمایت دریافت کنید، باید مراحل زیر را طی نمایید:
ثبت درخواست پذیرش
اولین قدم جهت همکاری با یک شتاب دهنده کسب و کار، ثبت درخواست پذیرش در مرکز شتاب دهنده می‌باشد. شما باید اطلاعات اولیه مورد نیاز – که توسط شرکت تعیین می‌گردد – را در فرم‌هایی که از قبل آماده شده‌اند وارد نمایید، و ایده‌ی خود را به صورت کلی بیان کنید.
بررسی اولیه
در مرحله‌ی بعد، مرکز شتاب دهنده، تمام درخواست‌های کسب و کارهای ارائه شده را بررسی می‌نماید و از بین آن‌ها، ایده‌های بهتر و با شانس موفقیت بالاتر را برای بررسی‌های بیشتر انتخاب می‌کند. اگر شما هم از مرحله‌ی اول عبور کردید و به این مرحله رسیدید، باید ایده‌ی خود را به طور کامل و با جزئیات شرح دهید تا نظر کارشناسان مرکز شتاب دهنده را جلب نمایید. شایان ذکر است که با گرفتن تأیید از کارشناسان، می‌توان گفت که نیمی از مسیر را رفته‌اید.
آماده ‌سازی اولیه
مرحله‌ی آماده‌سازی اولیه را می‌توان به نوعی شروع کار شما دانست. در این مرحله، مرکز شتاب دهنده طی یک دوره‌ی 1 الی 3 ماهه به کسب و کارهای نوپا انواع آموزش‌های مختلف، مانند: «مفاهیم کسب و کار»، «روش‌های توسعه و گسترش کسب و کار»، «انواع مدیریت سازمانی» و بسیاری دیگر از مهارت‌ها و دانش‌های لازم برای راه‌اندازی و گسترش کسب و کار را یاد می‌دهد. لازم به ذکر است که در پایان دوره‌ی آماده‌سازی اولیه، برخی از استارت آپ‌ها که پتانسیل بالایی از خود نشان داده‌اند برای مرحله‌ی بعد – یعنی دوره شتاب دهی – انتخاب می‌گردند.
دوره شتاب دهی
مدت زمان دوره‌ی شتاب دهی، به طور معمول بین 4 الی 6 ماه می‌باشد؛ ولی برای برخی از کسب و کارها و ایده‌های کارآفرینی ممکن است بیش از این طول بکشد. در طی این دوره، کسب و کارهایی که باقی مانده‌اند، به چند روش از مرکز کسب و کار، سرمایه دریافت می‌کنند.در اولین روش، صاحبان طرح، سهام کسب و کار خود را (در حدود 10 الی 20 درصد) به مرکز شتاب‌دهنده واگذار می‌کنند و در ازای آن، مبلغی پول برای توسعه‌ی کسب و کار نوپای خود، دریافت می‌نمایند.
  • در روش دوم، کسب و کارهای نوپا مبلغی را به عنوان وام از شرکت‌های شتاب دهنده دریافت می‌نمایند و به آنها تضمین می‌دهند که در طی مدت زمان معلومی، سرمایه اولیه را به همراه سود به آنها برمی‌گردانند.
مهم ترین مزایای شتاب دهنده کسب و کار چیست؟
گفتیم که شتاب دهنده ها می‌توانند راه رشد را برای استارت‌آپ ها سریع و هموار کنند؛ علاوه بر منابع و راهنمایی هایی که می‌توانند ارائه کنند، باعث اعتبار بخشی به ایده های ناب استارت‌آپ ها می شوند که در دنیای امروز یک برگ برنده محسوب خواهد شد. در ادامه به برخی از  مهم ترین مزایای شتاب دهنده کسب و کار اشاره می‌کنیم:
  • با توجه به سرمایه ای که شتاب دهنده ها به همراه خود می آورند، بار بزرگی از روی دوش استارت‌آپ ها برداشته شده و با استرس کمتر می توانند برنامه ریزی های میان مدت و بلند مدت داشه باشند.
  • شتاب دهنده ها می توانند کسب و کارهای کوچک را به شبکه های معتبری متصل کنند که در حالت عادی، شاید امکانش وجود نداشته باشد یا بسیار سخت به وجود بیاید؛ بنابراین این خدمت شتاب دهنده ها، مزیت بزرگی محسوب می شود.
  • شتاب دهنده ها، می توانند فضایی را فراهم کنند که برخی از بزرگ ترین و متخصص ترین افراد حاضر در هر رشته، با یک استارت‌آپ کوچک ارتباط گرفته و نظرات خودش را منتقل کند؛ این موضوع یک فرصت بی نظیر برای هر کسب و کار نوپا به حساب می آید.
  • شتاب دهنده ها در پخته شدن و اعتبار بخشیدن به ایده ها، خیلی خوب عمل می کنند و اگر از این مزیت به درستی استفاده شود، همه چیز سرعت خیلی بیشتری خواهد گرفت.
آیا گزینه های دیگری به جای شتاب دهنده کسب و کار وجود دارد؟
همانطور که گفتیم، ممکن است بنا به هر دلیلی امکان همکاری با یک شتاب دهنده کسب و کار برای شما میسر نشود؛ هیچ مسئله ای نیست. گزینه های دیگری که می توان بعنوان جایگزین روی آنها حساب کرد، وجود دارند که در این بخش از مقاله به آنها خواهیم پرداخت:
انکوباتور یا مرکز رشد
اصطلاح انکوباتور از فضای زیست شناسی و پزشکی وارد ادبیات کارآفرینی و استارت آپ‌ها و شرکت‌های نوپا شده است. اگر چه گاهی اوقات، دو اصطلاح مرکز رشد و شتابدهنده را به جای یکدیگر به کار می‌برند، اما باید بدانیم که این دو مفهوم با یکدیگر متفاوت بوده و جایگزین هم محسوب می شوند. به طور کلی، مرکز رشد، مکان فیزیکی است که یک سری از خدمات تعریف شده‌ای را به اشخاص و شرکت‌های کوچک و نوپا ارائه می‌دهد. این خدمات و تسهیلات معمولاً شامل دسترسی به فناوری و تکنولوژی روز دنیا، فضا و دفتر کار، خدمات و تسهیلات مالی می‌باشد.
بوت کمپ ها
برنامه های فشرده ای هستند که آموزش هایی را در مورد موضوعات خاص ارائه می دهند، مانند چگونگی افزایش سرمایه یا چگونگی مقیاس گذاری یک کسب و کار. آنها همچنین می توانند صنایع خاصی را هدف قرار دهند. بوت کمپ معمولا برای دوره‌های آموزشی فشرده و کاملا مهارتی استفاده می­‌شود که فرد با شرکت در آن‌ها طی فرآیند منظم هر روزه، دانش کاربردی را در زمینه‌ای مشخص به صورت تخصصی بدست می‌­آورد و سپس می‌تواند به صورت حرفه‌ای وارد آن حوزه شود. در واقع می توان گفت هدف از بوت کمپ این است که کلاس درسی پر از کارآموزان یا صاحبان استارت‌آپ که تاکنون درآن زمینه فعالیت حرفه‌ای نداشته‌اند، باشد و در ادامه به آن‌ها کمک می‌کند تا شغل و فعالیت متناسب با بوت کمپ موردنظرخود را پیدا کنند.
کلام آخر د رمورد شتابدهنده کسب و کار
اگر به دنبال بودجه و راهنمایی برای ارتقای کسب و کار خود به سطح بعدی هستید، یک شتاب دهنده کسب و کار می تواند برای شما مناسب باشد؛ اما بهتر است قبل از هر تصمیمی به نقاط ضعف و قوت که در طول این مقاله به آنها اشاره کردیم، توجه ویژه داشته باشید. اگر هم به این نتیجه رسیدید که در حال حاضر امکان همکاری با شتاب دهنده مد نظر خود را ندارید، اشکالی ندارد و گزینه های دیگری نیز در دسترس هستند.
اگر تصمیم خود را برای موفق شدن در زمینه کاری مد نظرتان گرفته‌اید، حتما بهترین ها برای شما رخ خواهند داد؛ فقط بهتر است قبل از هر اقدامی همه جوانب کار را بسنجید و با افراد مطلع، مشورت کنید. گروه دیجیتال مارکتینگ منتا برای رشد کسب و کارهای نوپا، تمام توان خود را به کار خواهد گرفت تا در کنار شما و همراه با شما، جهش را تجربه کند. بهترین ها را برای شما آرزومندیم!

آموزش پادکست

آموزش پادکست یک از مهم ترین راه های ورود به دنیای رسانه است . امروزه در روزگاری تنفس میکنیم که انسان ها بیشتر از خواندن به شنیدن عادت و علاقه پیدا کره اند. در این زمان که ساخت پادکست بسیار محبوب شده ، خیلی ها فقط برای اینکه از آخرین ترند عقب نمانند به سراغ آموزش ساخت پادکست می روند.  ممکن است مدت زمان زیادی وبلاگ نویس باشید و دنبال راه های دیگر برای به اشتراک گذاشتن مطالب خود باشید . اگر قبلا روش های مختلف برای به اشتراک گذاشتن محتوا را امتحان کرده باشید ،پس فقط این پادکست است که میتواند بهترین حرکت بعدی شما باشد.

پادکست ها بخش بسیار زیادی از تولیدات رادیویی را در بر می گیرند .شمار زیادی از افراد محتوا را فقط از طریق پادکست دریافت میکنند . اگر میخواهید مخاطبان حرفه ای رادیو ، مخاطبان شما باشند یا برای خودتان یک رادیو اینترنتی شخصی داشته باشید ، آموزش ساخت پادکست بهترین راه برای رسیدن به این هدف ارزشمند است.

دوره آموزشی ساخت پادکست برای چه کسانی مفید است؟!

ممکن است حرفی برای گفتن یا قصه ای برای شنیدن دیگران داشت باشید ، شاید مدرس باشید و  قصد ضبط آموزش های باکیفیت را دارید ، و اگر بخواهید یک کتاب صوتی تولید کنید ، و یا قصد صداگذاری روی یک کلیپ یا تیزر را دارید آموزش ساخت پادکست بهرین انتخاب برای شماست.

اما در این دوره فقط به مباحث فنی در مورد ساخت پادکست اکتفا نشده و با گذراندن این دوره شما برای تهیه کنندگی رادیو آموزش داده می شوید.به راحتی میتوانید با گذراندن دوره آموزش پادکست یک تهیه کننده رادیو باشید و به دنیای صدا در فضای رادیو ورود کنید.

پیش نیاز های شرکت در دوره آموزش پادکست

دوره آموزش تولید پادکست نیاز به پیش نیاز ندارد. تنها پیش نیاز این دوره علاقه هنر جو به حوزه صدا و رسانه ست.

پس از اتمام دوره آموزشی ساخت و تولید پادکست چه چیزهایی یاد میگیریم ؟!

طرح درس این دوره به تفصیل در صفحه موجود است اما به صورت خلاصه شما پس از اتمام این دوره علاوه بر اهمیت کار با صدا ، با مباحث نظری مربوط به حوزه صدا و رادیو ، عملیات های اجرایی برنامه سازی رادیویی ، مباحث کلی هنر و رسانه ، شخصیت سازی برنامه و توضیحات در مورد ساخت سفارشی آشنا می شوید.با ورود به نرم افزار adobe Audition  ابزار های نرم افزار ، محیط کار(work space) ، ویرایش فایل های صوتی ، توضیحات کامل فرکانس ها و بخش Frequency ، MultiTrack ، مفهوم KeyFrame ها ، Timing ، Generate ، افکت های صوتی نرم افزار ، مفهموم Delay ، حذف سکوت از صدا ها ، توصیحات فرمت های خروجی  و فرمت های صدا ، یکسان سازی سطح صدای فایل ها و نویز گیری را یاد میگیریم. 

روش ارائه این دوره به چه صورت است ؟!

دوره های مدرسه آنلاین طلوع تماما مبتنی بر جدیدترین استانداردهای جهانی آموزشی و تجربه آموزشی ۸ ساله موسسه طلوع تهیه شده است. این دوره ها در استودیوی آموزشی با بهترین کیفیت صدا و تصویر ضبط شده و امکان مشاهده بارها و بارهای هر قسمت به راحتی وجود دارد. ویژه گی های شاخص این دوره:

سبک آموزشی نوین: تدریس اساتید با شیوه نامه آموزشی موسسه طلوع مبتنی بر استانداردهای آموزش جهانی است و با نظارت کارشناس و کارگردان آموزشی می باشد.

آزمون: هر دوره شامل چند آزمون است، با آزمون های درسی، شما امکان محک زدن آموزش های خود را پیدا میکنید. این آزمون ها به صورت آنی پس از ارائه نمره داده میشود و امکان تکرار آزمون نیز وجود دارد.

تمرین: در قسمت های مختلف دوره، تمرین هایی گذاشته شده است که توسط استاد طراحی شده است. پس از ارسال تمرین توسط دانشجو، استاد دوره تمرین را بررسی و نظر و راهنمایی های خود را برای دانشجو ارسال مینماید یعنی در طول دوره چند بار امکان استفاده از نظر استاد به صورت شخصی برای خود را خواهید داشت.

گواهینامه: پس از طی کامل همه قسمت های دوره، گذراندن آزمون ها و ارسال تمارین، گواهینامه شما صادر و قابل دانلود در پنل کاربریتان خواهد بود.

جلسه برخط: پس از اتمام دوره دانشجویان میتوانند درخواست شرکت در جلسه برخط با استاد دوره را توسط سایت ارسال کنند. پس از به حدنصاب رسیدن دانشجویان درخواست دهنده جلسه ای آنلاین با حضور استاد برگزار میگردد.

توجه: با توجه به متد استریمینگ آموزشی در مدرسه آنلاین طلوع، و نیاز به شرکت در مراحل طراحی شده مانند تمارین و آزمون ها، نمایش محتوای دوره تنها از طریق مراجعه با پروفایل خود به سایت مقدور است و نیازی به دانلود ویدئوها نمیباشد و این امکان نیز وجود ندارد. محتوای آموزشی برای همیشه در دسترس شماست و میتوانید بارها و بارها آن را مشاهده نمایید و حتی از به روزرسانی های احتمالی آن بهره مند گردید.

برای شروع یک پادکست به چه تجهیزاتی نیاز دارید؟

1-کامپیوتر: از لپ تاپ یا کامپیوتر رومیزی برای تحقیق در مورد موضوع مد نظرتان، ضبط پادکست و تبدیل فایل های ضبط شده به فایل های صوتی قابل اشتراک گذاری استفاده کنید.

2- میکروفون: با این که می توانید از تلفن همراه یا کامپیوترتان برای ضبط صدا استفاده کنید، اما یک میکروفون پادکست حرفه ای کیفیت صدا را بهتر خواهد کرد. میکروفون های USB به صورت مستقیم یا از طریق یک رابط بی سی به کامپیوتر شما متصل می شوند، در حالی که میکروفون های XLR از طریق یک رابط صوتی جداگانه به کامپیوتر وصل می شوند.

3- پاپ فیلتر: یکی از ابزار مفید ضبط صدا، فیلتر های پاپ یا صفحه توری کوچک هستند که معمولا از نایلون یا فلز ساخته می شوند و صدا های انفجاری صامت های خشن گوش خراش را کاهش یا حذف می کنند. آن ها همچنین صدای سوت که به خاطر عبور هوا از دندان ها در حین تلفظ صامت هایی مثل S و Z تولید می شوند را هم کم می کنند. انواع و قیمت در اینجا 

4- هدفون: از یک هدفون برای تست یک نواختی صدا در حین ضبط و گوش دادن به کیفیت صدا در حین ویرایش استفاده کنید.

5- نرم افزار ویرایش صدا: پادکست تان را با نرم افزار ضبط صدا که به عنوان محیط کاری صوتی دیجیتال هم شناخته می شود، ضبط و ویرایش کنید. نمونه ‌هایی از نرم‌ افزار های رایگان ویرایش پادکست عبارتند از: Audacity و ( آموزش زایگان )و GarageBand مخصوص کاربران 


سناریو تیزر تبلیغاتی چیست ؟

هدف از سناریو نویسی تبلیغات این است که مخاطب در طول زمان تبلیغ، با برند همراه شده و از اهداف سازمان و تبلیغ به طور کامل مطلع شود. امروزه اکثر تبلیغات، ویدیویی کوتاه بوده و در زمان کمی باید تاثیری مناسب روی مخاطب گذاشته و او را ترغیب کند. کمپین‌های تبلیغاتی هرچقدر هم که خلاقانه طراحی شوند، درصورتی‌که سناریوی مناسبی برای آنها نوشته نشود، توانایی اثرگذاری مناسبی نداشته و تاثیر چندانی ندارند. در این مقاله با روش‌های نگارش سناریو تبلیغاتی بیشتر آشنا خواهیم شد.
چرا یک تیزر تبلیغاتی نیاز به سناریو دارد؟
تصور کنید که دارای یک برند و شرکت هستید و برای معرفی آن به دیگران نیاز به انجام تبلیغات دارید. مخاطب امروزی از هوش بالایی برخوردار است و با معرفی مستقیم برند و شرکت ممکن است به راحتی جذب آن نشده و حتی دید منفی نیز نسبت به آن پیدا کند.
اما در صورتی که تیزر تبلیغاتی مورد نظر، از یک متن و سناریوی خوب برخوردار باشد مانند یک فیلم خوب که مخاطب تمایل به تمام کردن آن و مشاهده ادامه داستان دارد، در اینجا نیز به همین شکل بوده و اهمیت سناریو در اینجا مشخص می گردد. در واقع این سناریو یا نمایشنامه است که به تیزر شما جهت داده و آن را برای مخاطب آماده می سازد.
حال این سناریو تیزر تبلیغاتی می تواند به اشکال مختلفی نوشته شود که این مورد بستگی به جنس و سن مخاطب و همچنین نوع محصول دارد. به صورت کلی یک تیزر تبلیغاتی بدون وجود سناریو مانند فیلمی است که هیچ نمایشنامه ای نداشته باشد.
یک سناریو خوب دارای چه ویژگی هایی است؟
یک سناریو خوب باید قادر به جذب مخاطب خود در هر سن و جنسی باشد. برای این که سناریو تیزر تبلیغاتی بتواند از این ویژگی برخوردار باشد باید کاملا خلاقانه نوشته شده و در آن از نوآوری های مختلف استفاده گردد. سناریوهایی که دچار تکرار شده اند، قادر به جذب مخاطب خود به هیچ عنوان نخواهند بود.
یک سناریوی خوب، سناریویی است که از سرعت متعادلی برخوردار باشد. به این صورت که نحوه پیش رفتن نمایشنامه نه زیاد کند و نه خیلی سریع باشد. بدین ترتیب مخاطب فرصت کافی در اختیار خواهد داشت تا به آن فکر کرده و در ناخودآگاه خود و به صورت بالقوه، تبدیل به مشتری گردد.
جذابیت ظاهری از دیگر ویژگی هایی است که در هنگام نوشتن سناریو تیزر تبلیغاتی باید به آن توجه نمود. در صورتی که محتوای سناریو و تیزر بسیار عالی باشد و همچنین تمام نکات یک تیزر تبلیغاتی خوب در آن رعایت شده باشد اما سناریو جذابیت ظاهری نداشته باشد، قادر به موفقیت و جذب مخاطب نخواهد بود.
در سناریونویسی باید بازار هدف مشخص گردد و متناسب با آن نوع سناریو و دیالوگ ها انتخاب شود. علاوه بر آن صراحت بیان نیز باید به  خوبی رعایت گردد به گونه ای که به مخاب احساس گیج بودن دست نداده و پس از مدتی متوجه شود که با چه نوع محصولی مواجه است.
نحوه نوشتن سناریو تیزر تبلیغاتی
اولین گام در نوشتن سناریو تیزر تبلیغاتی مشخص کردن هدف است. در واقع پیش از نوشتن سناریو باید بدانید که هدفتان از تولید این تیزر چیست و با ساخت آن می خواهید به چیزی برسید؟ ممکن است برخی از سناریوهای تیزرهای تبلیغاتی به منظور شناخته شدن بیشتر برند ساخته شوند و برخی دیگر جهت جذب مشتری بیشتر و افزایش فروش نوشته شوند.گاهی نیز هدف از ساخت تیزر و نوشتن سناریو، افزایش هرچه بیشتر مشتریان و مخاطبان است. هدف شما هر چه که باشد باید سناریویی نوشته شود که متناسب با نوع هدف بوده و بتواند در جهت آن تلاش نماید.
پس از مشخص شدن هدف، زمان مورد نظر برای تیزر به نویسنده گفته می شود و نویسنده بر آن اساس، شروع به نوشتن متن نریشن می کند تا گوینده از روی آن بخواند. اگر تیزر نیاز به بازیگر داشته باشد، کاراکترهای مورد نظر انتخاب شده و برای هر یک دیالوگ های مختلف نوشته می شود. فضاهای نمایشی مختلف نیز در سناریو تیزر تبلیغاتی تعریف شده و برای قسمت گرافیک در صورتی که نیاز به توضیحاتی باشد، در قسمت زیر آن نوشته می شود.با استفاده از به کار بردن دیالوگ های دو پهلو می توان مخاطبینی را که به اصطلاح وسواسی هستند راضی نگه داشت و بدین ترتیب یک سناریو تیزر تبلیغاتی که قادر به پوشش دادن تمامی سلیقه ها باشد نوشته خواهد شد.
نکات مورد توجه در نوشتن سناریو تیزر تبلیغاتی
  • بهتر است پیش از آن که اقدام به نوشتن سناریو نمایید، در رابطه با شرکت و برند مورد نظر تحقیقات لازم را نمایید. بدین ترتیب متوجه خواهید شد که هدف کلی شرکت چیست و با چه نوع مخاطبی سر و کار دارد. در نتیجه با این کار قادر خواهید بود متن منسجم تری نوشته که به نیازهای مخاطب هم کاملا نزدیک باشد.
  • در هنگام نوشتن سناریو تیزر تبلیغاتی بهتر است وضعیت رقبای خود را بررسی نموده تا از نوشتن سناریوهای تکراری جلوگیری گردد. در واقع می توان با استفاده از تیزرهای رقبا، برای ساخت تیزر خود ایده گرفت و سناریوی کاملا متفاوت را نوشت.
  • بهتر است بیانیه سناریو و در واقع متن ابتدایی آن به گونه ای نوشته شود که در همان ابتدای امر مخاطب را جذب نموده و وی را برای مشاهده ادامه تیزر تحریک نماید. این امر در صورت استفاده از یک تیم نویسنده با تجربه و حرفه ای حاصل می گردد.
  • صداقت کلام از جمله نکاتی است که در هنگام نوشتن سناریو تیزر تبلیغاتی باید رعایت گردد. اغراق و مبالغه زیاد می تواند نتیجه معکوس بر مخاطب داشته باشد و این احساس به وی دست بدهد که تیزر، کاملا تبلیغاتی است و قصد فریب وی را دارد. در واقع متن سناریو باید به دور از هرگونه زیاده گویی و دروغ نوشته شود و واقعیت های محصول به شیوه ای جذاب بیان گردند.
  • استفاده از کلمات جذاب در سناریو نویسی که بتواند بر ذهن مخاطب اثر مثبت داشته باشد، بسیار توصیه می گردد. کلماتی مانند “شگفت انگیز”، “جذاب”، “پردرآمد” و غیره از جمله این لغات هستند که با کمی خلاقیت و نوآوری می توان به دایره لغات بیشتری دست یافت.
  • حفظ صمیمیت با مخاطب در هنگام سناریونویسی می تواند کمک بسیاری به جذب مخاطب نماید. بهتر است از سبکی در نوشتن استفاده سود که مخاطب قادر به برقراری ارتباط با آن باشد.

دیجیتال مارکتینگ اینستاگرام

ترفندهای اینستاگرام مارکتینگ به شما کمک می کند فرصت مناسبی برای کسب درآمدهای بالا داشته باشید. رشد کسب و کارهای گوناگون در اینستاگرام آن را به بستر رقابت تبدیل کرده است. مهم ترین راه برای پیروزی در این رقابت، استفاده از ترفندهای به روز و متدهای جدید است. سایت تبلیغات اینستاگرام نمادین این اطلاعات را در اختیار شما قرار می دهد. شما می توانید اطلاعات مورد نیاز خود را در نمادین پیدا کنید و از آنها برای داشتن پیج پردرآمد استفاده کنید. در مرحله اول به این مسئله می پردازیم که اینستاگرام مارکتینگ چیست و آیا ارتباطی با تبلیغات اینستاگرام دارد؟ اما امروز می خواهیم این مبحث را گسترش داده و به آموزش اینستاگرام مارکتینگ بپردازیم . با نمادین همراه باشید!

اینستاگرام مارکتینگ چیست؟

اینستاگرام مارکتینگ نوعی فعالیت بازاریابی اینترنتی است که در فضای اینستاگرام اجرا می‌شود. این نوع استراتژی بازاریابی اینستاگرام به روش‌های متفاوتی اجرا خواهد شد. همانطور که می‌دانید شبکه های اجتماعی بستر مناسبی را جهت تبلیغات آنلاین فراهم کرده‌اند. اخیرا تغییرات فراوانی در بستر شبکه‌های اجتماعی ایجاد شده است که این تغییرات سبب شده است که بستر اینستاگرام تبدیل به بستری محبوب جهت تبلیغات و بازاریابی بشود. اما نکته‌ای که حائز اهمیت است این می باشد که اینستاگرام صرفا محل قرارگیری عکس‌های شما نیست. اینستاگرام با وجود استوری‌ها، هشتگ‌ها و تبلیغات و ویدئوهای زنده یا همان لایو های اینستاگرامی توانسته است بستری قوی برای تجارت آنلاین و بازاریابی محسوب بشود .

 مهمترین ابزارهای کاربردی در اینستاگرام مارکتینگ

حضور روزافزون این قبیل از شبکه‌های اجتماعی باعث شده که بحث­‌های مالی مانند تبلیغات نیز مورد توجه قرار بگیرد؛ به طور مثال، اینستاگرام مارکتینگ یکی از روش­های درآمد زایی جدید و پربازده است که امروزه از طریق کاربران پر فالوور پیگیری می ­شود. همچنین شرکت ­های مختلف تولیدی، خدماتی و بازرگانی برای فروش محصولات خود از این شبکه­‌ها چه در صفحه­ مربوط به شرکت خود یا ثبت سفارش در صفحات افراد مشهور در اینستاگرام، استفاده می­ کنند. اینستاگرام با وجود ابزارهای مختلفی که دارد، می­‌تواند به خوبی در مبحث مارکتینگ مورد استفاده قرار گیرد؛ برخی از این ویژگی­ ها شامل:

  • استوری اینستاگرام جذاب و باکیفیت
  • ویدیو زنده (لایو اینستاگرام) با موضوعات مرتبط با پیج اینستاگرام شما
  • هشتگ گذاری تخصصی

و … می­ شوند که بستر لازم برای بازاریابی و تجارت آنلاین را فراهم می­ کنند. این ابزارها نیازمند معرفی صحیح و کاربردی می‌ باشند تا اینستاگرام مارکتینگ به خوبی مورد استفاده قرار گیرد.